Activam pe piata comertului online cu produse ezoterice si spirituale din anul 2000 si ne-am propus sa va oferim cele mai frumoase produse.

In toti acesti ani am invatat si ne-am perfectionat, am calatorit foarte mult si am adus din toate colturile lumii lucruri deosebite, pe care vi le oferim dumneavoastra, prin intermediul magazinelor virtuale pe care le gestionam. Aceste produse sunt purificate si incarcate energetic – scopul este sa primiti un obiect cu o vibratie deosebita.

Toate produsele de pe acest site au fost purificate cu ajutorul Vasului Cantator (prin sunet), prin aromoterapie si meloterapie, prin energia soarelui, prin energia lunii, prin metode magice, samanice, prin energia piramidei si cu ajutorul unor aparate speciale avand la baza biorezonanta si energia tahionica.
Un produs achizitionat din magazinele noastre virtuale (special mentinute doar in spatiul virtual, pentru a NU contamina energia produselor cu cea a altor persoane) are o vibratie cu 90% mai mare decat cea a unui produs similar cumparat din oricare alta sursa.

Mai multe detalii despre noi puteti citi la rubrica Despre noi pe site-ul firmei.

Pentru orice detalii, reclamatii sau sugestii ne puteti contacta prin telefon sau e-mail.

Datele de identificare ale firmei:

S.C. ROOSTER Consult S.R.L.

adresa de corespondenţă: 

OP 1 – CP 89
500500 – Brașov
judetul Brasov-Romania

CUI: 41618972
J32/1694/2019

Cont bancar: RO15 BTRL RONC RT05 1774 2901 – Banca Transilvania